tänk på att jag aldrig glömmer er!

hellu!
De är så jävla tråkigt att blogga, så df jag aldrig skriver heller..
men lite uppdatering iaf!
Flytten tebax te malma, har varit ganska bra.visst jobbigt i börjjan, men nu äre skönt.
Träffar gamla vänner, får upp kontakten med dom, lär även känna många nya härliga vänner här oxå!
även en gammal sommar förälskelse som nog blommar upp igen! men tänk på att jag aldrig lämnar eller glömmer er i tälje! <3
så allt rullar på som bara den, bara att min kropp mår inge vidare bra. varit hos läkaren lämnat massa blodprover och urinprover.. kissat rent blod, o smärtan vet jag inte hur jag ska hantera, sjukt ont! Så hoppas på att de blir någe bättre, o förhoppningsvis blire röntgen nästa vecka oxå. men är en krigare! (:
har även börja gjort sits up på kvällen, ska även ut o börja springa på kvällen, men inte vågat göra detta nu tanke på detta.. men de känns inte kroppen att man rör sig mera, otränad som fan är jag, menmen!
naej, nu ska jag ringa te min lilla mufflo o se vad han gör! (:



/kyss o smek

myys!







Tog en promenad häromdagen med min fina vän Melissa! o hon tog en väldigt massa fina bilder på mig o hundarna! så några få bilder får ni se, men de blev en hel del andra bra bilder oxå(:
glad att jag och Melissa har fått tillbaka den kontakten som vi hade när vi var mindre,nu kan vi liksom skratta åt ingenting längre o bara vara. så otroligt skönt! saknat dig min tjej! <3

O tro inte att jag glömmer bort er i tälje, de kommer jag aldrig göra! (: <3

RSS 2.0